Danas je u Povljima održan Kids Brač Run, hvalevrijedna inicijativa udruženja RUN CROATIA. Natjecalo se 73 mališana iz Hrvatske i inozemstva. Svaki natjecatelj je uz piće za okrijepu dobio majicu Brač Run-a za koju se davao dobrovoljni prilog namijenjen udruzi Brački pupoljci.

Spontano se oformila i najmlađa skupina natjecatelja, onih mlađih od godine dana, a koji su se natjecali u dječjim kolicima koje su gurali njihove majke. Na zahtjev voditelja Mucala, sve bebe su bile  pobjednici u toj kategoriji.

Natjecatelj / predstavnik Udruge, bio je naš Boljanin Sven Pavošević koji je za razliku od prošle godine ovog puta otrčao cijelu svoju rutu. Osim njega bilo je još nekoliko mališana iz Bola, i to Petar Marjanovoć, Lovre Marjanovoć, Niko Pavišić te David Mrđen. Dalibor Pavošević se u ime Udruge zahvalio organizatorima RUN CROATIA, TZ SELCA te OPĆINI SELCA koji su organizatori ove manifestacije. Pozvao je i sve odrasle zainteresirane da se pridruže i sudjeluju u sutrašnjoj utrci za odrasle, a posebno i na after partiju uz muziku uživo te naravno gledanju i navijanju za Hrvatsku u sutrašnjoj nogometnoj utakmici Svjetskog prvenstva.

VIDIMO SE i čestitke svima!!!!