Izvor: Fiuman.hr | Foto: BOLinfo.hr

Sedmu godinu za redom opatijska turistička agencija Katarina Line zajedno s brodarima Katarina Line flote zasluženo je nagradila sedmodnevnim ljetovanjem odlikaše i sudionike na brojnim školskim, županijskim i državnim natjecanjima s izvanrednim rezultatima. Školarci su tako od 15. do 22. lipnja posjetili Omiš, Korčulu, Lastovo, Vis, Stari Grad na Hvaru, Bol i Split, neke od najljepših hrvatskih destinacija. Svoje ljetovanje proveli su na Tradicionalnom drvenom jedrenjaku Kneža koji se putem zaustavljao u prekrasnim uvalama kako bi se osvježili, okupali, isplivali i zabavili.

“Uz sudjelovanje zaposlenika i brodara, Katarina line je kroz sedam godina zadobila brojne suradnike koji se spremno odazivaju ovoj humanitarnoj akciji. Ovim putem želimo se zahvaliti našim velikodušnim partnerima bez kojih ova nagrada za vrhunske učenike ne bi bila moguća:

Čazmatrans d.o.o., turističke zajednice gradova Omiš, Korčula, Lastovo, Vis, Stari Grad, Bol i Split, te njihovi turistički vodiči Senka Vlahović iz Omiša, Neda Farac iz Korčule, Meri Glumac – Mezzomondo s Lastova, Niko Bulić iz Visa, Klaudija Gamulin iz Stari Grada, te KatarinaVučić iz Splita, zatim Lučka Uprava Split, Lučka Uprava Splitsko – Dalmatinske Županije, Županijska Lučka Uprava Korčula, Komunalac d.o.o. Lastovo, Javna Ustanova Park Prirode Lastovsko Otočje, Gradina Vis d.o.o., Nautički Centar Komiža d.o.o. (Modra Špilja), Restoran Bastion Omiš, Pizzeria Amfora Korčula, Konoba Augusta Insula Lastovo, Restoran Pojoda Vis, Agroturizam Hora Stari Grad otok Hvar, Konoba Pusa Bol, Restoran Nodilo Hotela Cornaro Split, HNK Hajduk, Uslužni Obrt Vedran & Co Bol, Obrt Frane Bol, Putokazi putovanja d.o.o. Split.

Veliko hvala i kapetanu Željku Lovriću te cjelokupnoj posadi broda Kneža.

Ovaj humanitarni projekt nastavljamo i dalje, te se nadamo da će i dogodine odaziv sudionika i partnera biti velik, ako ne i veći!

U ime malih Vukovaraca i njihovih voditeljica Maje i Anite, još jednom od srca veliko hvala”, poručili su iz Katarina Linea.