Završni jazz koncert polaznika ljetnih glazbenih radionica u Bolu, a koje su dio programa i suradnje  Međunarodne ljetne glazbene škole iz Pučišća i Centra za kulturu Bol, održan je u utorak, 29. kolovoza  ispred župne crkve.

 

Međunarodna ljetna glazbena škola iz Pučišća postoji više od 20 godina, a dio svojeg programa, radionice popularne i jazz glazbe, posljednjih 16 godina održava u Bolu. Predavači na radionicama su vrhunski glazbeni stručnjaci i virtuozi jazz izvedbi:

pjevačku radionicu vodi jazz vokalistica Maja Savić, saksofonistima je mentor Saša Nestorović, a rad u ansamblu moderiraju i vode gitarist Mario Igrec i osnivač Međunarodne ljetne glazbene škole Jura Vrandečić.

 

Za kraj održavanja radionica, voditelji i polaznici zajedno muziciraju na završnom koncertu koji je prava poslastica za ljubitelje jazz i fusion glazbe.

 

Završni jazz koncert u utorak dio je programa Bolskog lita, i ostvaren je u suradnji s Centrom za kulturu Općine Bol. Jazz glazbenici nastupit će i u srijedu 30. kolovoza na Bolskoj litnjoj noći u dijelu programa, uz vodeće zabavljače.