Pripreme za tradicionalno darivanje djeceu Bolu na Blagdan svetog Nikole.

U Bolu se djeca svake godine organizirano darivaju 6.prosinca.

Darove svoj djeci do 4.razreda osnovne škole daje Sveti Nikola, a zajednički omogućuju roditelji, odnosno tvrtke u kojima roditelji rade te Općina Bol.

Iz Centra za kulturu, koji organizira nabavku i darivanje, obrtima, firmama i roditeljima poslana je molba u nastavku, a roditelje se dodatno moli da na općinskim pločama provjere popis djece, a da nije slučajno izostavljeno koje dijete.

 

Centar za kulturu Općine Bol

Vijeće za proslavu blagdana Sv. Nikole 2017.

Poduzećima i obrtnicima s područja Općine Bol

                                                                                              – svima –

Poštovani,

 

Kao i prethodnih godina,  obilježavamo i ovog 6. prosinca u Bolu blagdan Sv. Nikole te na taj dan darujemo svu djecu u Bolu u dobi od jedne godine života do četvrtog razreda osnovne škole.

Svako  će dijete dobiti  paket u vrijednosti  od najmanje 120,00 kuna pa Vas stoga  molimo da prema broju osigurane djece u Vašem poduzeću ili obrtu, ali i privatno, uplatite taj minimalni iznos za poklone na dolje navedeni račun, ali i da  da prema svojim mogućnostima i želji dodatno pomognete ovu akciju darivanja i prigodni program koji ćemo imati u sklopu ovoga blagdana. Napominjemo da je Vaš novac namijenjen djeci i poklonima, a eventualni višak sredstava kojem se iskreno nadamo, bit će uplaćen na račun Udruge Brački pupoljci koja vam je već dobro poznata, a kojoj je naša pomoć prijeko potrebna. Napominjemo da i Općina Bol izdvaja sredstva za ovu lijepu tradiciju koja se godinama održala u Bolu.

U sklopu nadolazaćih blagdana, a vezano i za darivanje, u Bolu će se u prosincu stoga održati nekoliko predstava i programa za djecu i mještane.

Svoj doprinos možete uplatiti na žiro račun:

HR2123300031100373533 – Splitska banka

Centra za kulturu Općine Bol – s naznakom za Sv. Nikolu).

01  (poziv na broj)

Također Vas molimo da svoju uplatu izvršite u poslovnici FINA u Bolu radi kompletnog uvida u prihode i to najdalje do 1. prosinca 2017. kako bismo na vrijeme naručili i platili darove za djecu.

Za sva moguća pitanja kontaktirajte nas na broj 635 140 – računovodstvo.

U ime bolske djece unaprijed  Vam od srca zahvaljujemo.