U Velikoj dvorani Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu danas su s početkom u 12 sati dodijeljena priznanja i Oskari znanja učenicima državnim prvacima na natjecanjima u znanju i učenicima koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na međunarodnim natjecanjima.

Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti i obrazovanja u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija svake godine državnim i međunarodnim prvacima dodijeliti Oskar znanja, najveće priznanje i nagradu za izniman uspjeh i postignute rezultate na državnim i međunarodnim natjecanjima u znanju, te državnom natjecanju glazbe i plesa.

Na današnjoj dodjeli bili su i bolski učenici Ante Kraljević, Nicol Lovrić i Lucija Ivičić u pratnji pedagoginje Ane Bodlović. Preuzeli su nagrade i priznanja koje su kao višestruki međunarodni prvaci u robotici osvojili: Ante Kraljević, Frane Radić, Mia Pivčević, Nicol Lovrić, Lucija Ivičić i Marija Karninčić i mentorica Lucija Špacal. Kao nagradu uz Oskara znanja svi višestruki prvaci si dobili i mobitel.

Čestitamo mentoricama i učenicima, ponosni da Oskari znanja opet stižu u Bol.