Nakon  otežavajućih okolnosti prvoga dana, vrijeme je zasluženo pomazilo vrijednu ekipu bolske adventske bajke pa se bogati program mogao održati u punom sjaju, a i sa odličnim rezultatima.

Nedjelja je bila posebno vesela i uspješna u Božićnom gradu i to zahvaljujući doprinosu i drugih pomagača i sudionika koji su prepoznali zalaganje bolskih žena iz Inicijative. Prvenstveno se to odnosi na JUKEBOX Live Band koji je  fantastičan koncert na bolskoj rivi jučer poklonio Inicijativi Božićni Grad i naravno mještanima Bola, a sve za humanitarnu svrhu. Osim njih, jučer su veliku ulogu u uspješnom danu koji je završio s preko 14 000 kuna prihoda imali i bolski vatrogasci kao i Srednja škola Bol i njihov kuhar Marku Ujčiću koji su pripremili odličnu hranu za prodaju.

Subota je također bila sunčana i uspješna s interaktivnom predstavom “Božićna čarolija”  u 15 sati i puno plesa, pjesme, trikova, vatre, a plesala je i bolska HIP Hop skupina s voditeljem Stipom na čelu. Odraslima je najdraža bila TOMBOLA s brojnim nagradama koja se igrala od 18 sati, a prikupljeno je opet preko 3400 kn.

Za današnji je ponedjeljak program malo mirniji – Radionica božićnih ukrasa pod vodstvom učiteljice Karmen Selak, a od 17 je na redu Facepainting za najmlađe.

Podsjećamo da cijelo vrijeme možete uživati u fritulama, palačinkama, kuhanom vinu i brojnim drugim osvježenjima, a cijelo se vrijeme prodaje i lutrija, a na kraju možete osvojiti: suknja-hlače s potpisom naše bolske modne dizajnerice Antonije Jakšić Dorotić  ili dva noćenja za dvije osobe u Bluesun Hotelu AlgaTučepi.