Usprkos brojnim poteškoćama i nepovoljnoj situaciji, a na veselje mještana i organizatora, otvoren je i Božićni grad 2021. Zbog vremenskih neprilika otvaranje je bilo u nedjelju 12.12., a ne kako je planirano u petak 10.12., ali je vrijedna ekipa organizatora uz odličan nastup grupe Naranča i bogatu ponudu na adventskim kućicama nadomjestila malo zakašnjenje i otvorila Božićni grad u punom sjaju.

Sutra, u petak 17.12., bolska božićna priča se nastavlja i Božićni grad otvara svoja vrata i svoje mirisne gastro kućice za petak, subotu i nedjelju. U ponudi su uvijek omiljene fritule i palačinke, naravno uz stalnu ponudu pića, kave, kuhanog vina… a dodatno ovoga vikenda i ćevapi i pljeskavice koje će za  pripremati članovi DVD-a Bol i Zvone Jakšić.  

Odmah sutra ujutro u Božićnom gradu gostuje i Dječji vrtić Mali princ – djelatnici vrtića pridružuju se blagdanskoj humanitarnoj priči i prodavat će slastice za Bračke pupoljke već od 9 sati. 

Božićni grad još jednom napominje kako sav novac od zarade ide u humanitarne svrhe i zato se pozivaju mještani i gosti da podrže lijepu bolsku božićnu priču i pritom uživaju na bolskoj rivi.

Za subotu i nedjelju najavljuje se još hrane, još glazbe, tombola i nezaobilazni nastup naše djece i polaznika hip hop plesnih radionica bračke škole Montuno koja djeluje u sklopu ponude plesnih radionica Centra za kulturu Bol. Oni će plesati u subotu oko 18.30 sati, a svoj nastup također posvećuju Bračkim pupoljcima za koje će i staviti kutiju za donacije.

Božićni grad priključit će se i bračkoj akciji Advent sa tri srca – humanitarnoj akciji koju organizira Crveni križ Brač, zajedno sa žiteljima Općine Pučišća, a u svrhu stambenoga zbrinjavanja obitelji s troje djece u dobi od 15, 12 i 8 godina i njihove samohrane majke. 

Dodatne najave i nadolazeći program objavit ćemo naknadno.

Detalji o ideji i molbi i Božićnog grada na linku:

Dobrodošli!