Tradicionalni božićni koncert bolskih pjevača s posebnom radošću najavljemo za ponedjeljak, 27. prosinca 2021., u Župnoj crkvi odmah iz mise na Svetoga Ivana koja počinje u 18 sati pa koncert planiramo oko18.30 sati. Ima nas manje, nema nam mandolinskog orkestra, djeca i mladi su se sastavili od zbora Čarčojak i klape Veras i nije bitno kako nam se zovu, ali divno pjevaju. Braciera se okupila u čast Božića i novoga projekta, Užonca ima veliko pomlađivanje na prvom glasu i donosi dvije stare krasne kolende, a bolski župni zbor pjevat će i svih ovih dana na misama i naravno na zajedničkom božićnom koncertu bolskih glazbenih snaga. U bilo kojem obliku, svi predstavljamo upravo to – i glazbu i bolsku snagu, a sada i Božić – od srca za sve nas i sve vas – u zdravlju i veselju – da glazba nikad ne prestane…

Božićni grad odgodio je svoje zatvaranje za ponedjeljak, 27.12., da i ovogodišnju božićnu priču završe onako kako su i počeli – dobrom glazbom i zabavom na otvorenom!
Dakle, u 16 sati počinje nastup grupe “NARANČA”, s pauzom za misu i božićni koncert u crkvi, a onda se nakon 19 sati nastavlja zajednička zabava u Božićnom gradu.