Centar za kulturu općine Bol pripremio je vrijedne programe u jesenskim i zimskim danima  – očekuju nas zanimljiva gostovanja, predavanja i predstave!

Već ove subote 23. studenog na rasporedu je Vikend smijeha u Bolu na koji zajednički mještane pozivaju Centar za kulturu općine Bol i Kerekesh Teatar. Glumci Kerekesh teatra u Bolu će izvesti čak dvije predstave!

U 17 sati u bolskoj kino dvorani na programu je predstava za djecu “Bibi i Bubi”.
U 20 sati također u bolskoj kino dvorani na programu je predstava za odrasle “Krtice”.

Tema predstave “Bibi i Bubi” je ekologija, godina je 2034. i planet Zemlja postao je veliko smetlište. Bibi i Bubi djetinjstvo provode na smetlištu no pronalaze škrinju za spas svijeta, te uče promijeniti vlastite navike.

Predstava za odrasle “Krtice” nagrađivana je predstava Kerekesh Teatra. Na nogometnom terenu u NK Žbunju domar Stjepan Radički bori se s krticama.  Osim što isprobava sve moguće metode kako bi otjerao krtice, na teren mu dolaze pomoć i odmoći razni prijatelji i neprijatelji. U predstavi se pojavljuje 15 urnebesnih likova. Mladi i nagrađivani glumac Jan Kerekeš za predstavu “Krtice” bio je nominiran za Nagradu hrvatskog glumišta 2015. godine. Predstava je dobila nekoliko vrijednih nagrada. 2017. godine dobila je prvu nagradu na Festivalu monodrame u Krapinskim Toplicama.

Ulaznice se mogu kupiti na ulazu u dvoranu po cijeni od 30 kuna za dječju predstavu te po cijeni od 40 kuna za predstavu za odrasle.

Humor odmara dušu, ne propustite vikend smijeha ove subote!

 

Kerekesh - Krtice