Ovo ljeto zaista je specifično po tome što nogomet i dosadašnji plasman hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji utječe na sve što se događa u Hrvatskoj.

Tako je i program Bolskog lita doživio male promjene, a sve kako bi se termini prilagodili i uskladili, te kako bi ljubitelji nogometa stigli i na programe Bolskog lita.

 

  • Konkretno, Bolska litnja noć održat će se dan kasnije, u četvrtak 12. srpnja, iako je srijeda uobičajeni dan za feštu na rivi, te je zajedničkim dogovorom organizatora i sudionika dogovoren novi termin. Fešti se nadamo uz dobar nogomet i rezultat – zajedničko gledanje utakmica je na već uobičajenim lokacijama, posebno u Varaderu, Marineru i pod Ložom.
  • Predstava za djecu “Gospođica Neću” koja će se održati u četvrtak 12. srpnja počet će u 19 sati u Teatrinu (pomaknuta je sat i pol ranije), u želji da netko zbog Bolske litnje noći ne propusti predstavu, te da glazba ne smeta glumcima u Teatrinu
  • Odgođen je koncert glazbenog dua Bow vs. Plectrum koji je bio predviđen ispred Župne crkve u nedjelju 15. srpnja. Nogometno finale u nedjelju bit će u 16 sati, no procijenjeno je da atmosfera nije prikladna za najavljeni koncert ispred crkve. Ako koncert bude ponovno organiziran, organizator će poslati obavijest na vrijeme.

             

Hvala na razumijevanju i vidimo se na događanjima!

Centar za kulturu Općine Bol, organizator Bolskog lita