Ovoga četvrtka 12. srpnja Bolsko lito donosi još jedan program za najmlađe, u Teatrinu u 19 sati djecu očekuje predstava “Gospođica Neću“, prema priči Sunčane Škrinjarić, u izvedbi “Scene Gorica” i režiji Lea Vukelića.

Predstava ima pozitivnu poruku za najmlađe nastojeći im pokazati koliko je tvrdoglavost ponekad štetna osobina koja nam oduzima prijatelje i dobre osjećaje. Sedmogodišnja djevojčica Mina ima naviku svima govoriti “neću” i odbija sve oko sebe da bi na kraju ostala sama i tužna. Na kraju joj Slon i Pingvin iz snovitog cirkusa pomažu da počne govoriti “hoću”, i tako opet bila sretna i okružena prijateljima.

Predstava je namijenjena za mališane starije od 4 godine, i traje 40 minuta. Karte po cijeni od 30 kuna mogu se kupiti na ulazu u Teatrin, sat vremena prije početka predstave.

Nakon programa za najmlađe, na rivi se nastavlja omiljena fešta Bolskog lita, Bolska litnja noć, koja se inače uvijek održava srijedom, no iznimno ovaj tjedan zbog večerašnje utakmice koju svi s uzbuđenjem očekujemo, Bolska litnja noć odlukom organizatora premještena je na četvrtak.