Čak 50 izvedbi imala je predstava “OtpisaNE” u samo pola godine nakon premijere koncem prošle godine, što svjedoči o popularnosti i uspješnosti ove predstave.

Zašto su “OtpisaNE” takav hit koji je oborio rekorde posjećenosti , možemo se uvjeriti u ponedjeljak, 30. srpnja u 21.30 sati kada će ovu kazališnu uspješnicu na daskama bolskog Teatrina odigrati glumci Kazališta Moruzgva i Gradskog kazališta Scena Gorica.

Predstava govori o sirijskom migrantu Hassanu koji iz Sirije bježi u Njemačku, no igrom slučaja zapinje u Zagrebu gdje sreće tri nepoznate žene, razočaranu Snježanu, njezinu poduzetnu kći Hrvojku i zavodnicu Milku. Iako kroz humor, cilj ove predstave koja je inspirirana bliskoistočnim migracijama je skrenuti pažnju na problematiku migranata koja je još uvijek aktualna. Tekst je režirao Nikola Zavišić, tekst napisao poznati hrvatski  pisac Renato Baretić, a glume Ecija Ojdanić, Ksenija Marinković, Erna Rudnički i Slavko Sobin. 

Karte se mogu kupiti  pretprodaji po cijeni od 40 kuna u agenciji Santo i u galeriji Doma kulture od 28. srpnja, te na dan predstave na ulazu od 20 sati, po cijeni od 50 kuna. 

Hit komedija "OtpisaNE" u Teatrinu, u ponedjeljak 30. srpnja u 21.30 sati