Kako opera zvuči i izgleda u modernom ruhu i izvedbama, u nedjelju će nam pokazati Trio Kutnar i sopranistica Mia Domaćina Topalušić, na koncertu u Teatrinu u 21.30 sati. Trio Kutnar čine violončelist i harmonikaš Marin Kutnar, violončelistica Katarina Kutnar i pijanistica Vesna Šepat Kutnar.

Glazbenici će izvoditi arije iz opera, opereta, mjuzikla te poznate kancone, pjesme te instrumentalna djela u zanimljivim obradama za violinu, violončelo/ harmoniku, glas i klavir!

Marina Kutnara, 18- godišnjeg violončelista i harmonikaša tv gledatelji dobro znaju kao zvijezdu tv emisije Super Talent. Istaknuo se već na mnogim nastupima i uspjesima na međunarodnim glazbenim natječajima.

Violinistica Katarina Kutnar završila je studij violine na Muzičkoj akademiji u Zagrebu. Dosad je održala više javnih, solističkih i komornih nastupa u zemlji i inozemstvu. Pijanistica Vesna Šepat Kutnar diplomirala je klavir i klavirsku pedagogiju na Muzičkoj akademiji u Zagrebu. Komornu glazbu magistrirala je u Grazu. Iza nje je značajan umjetnički i pedagoški rad. Članica Hrvatskog društva orkestralnih i komornih umjetnika. Sopranistica Mia Domaćina Topalušić Muzičku akademiju i magisterij završila je u Zagrebu.

Sudjelovala je na brojnim državnim i međunarodnim natjecanjima, solističke nastupe imala diljem Hrvatske i inozemstva, primjerice gostovala je u dalekoj  Kini gdje je zahvaljujući međunarodnoj Udruzi Putevima Marka Pola boravila mjesec dana  te je u sklopu Festivala hrvatske gastronomije održala niz solističkih koncerata i upoznala ljubitelje glazbe u Kini s hrvatskom glazbom. Već nekoliko godina radi u HNK-u Zagreb kao članica zbora.

Ulaznice za koncert po cijeni od 50 kuna moći će se kupiti na ulazu u Teatrin. Većina glazbenih programa Bolskog lita je besplatna, no ovoga puta, kako je riječ o mladim izvođačima, odlučno je da se ulaznice naplaćuju i sav novac ide bolskim mladim glazbenim snagama, zboru, mandolinskom orkestru i dječjoj klapi jer svi oni za svoj rad trebaju i financijsku podršku.

Kupnjom ulaznice za ovaj koncert pomažete mlade bolske glazbenike koji nam puno znače jer uveličavaju mnoga naša bolska slavlja, što uvijek čine od srca i bez ikakve nagrade.