Trudna teća već je tradicionalno jutarnji, gastronomski dio programa kulturnog festivala “Imena” koji se ove godine u Bolu održava po deveti put, a svake je godine za “Imena” rezerviran predzadnji, dugi vikend u lipnju.

Imena” su započela sinoć izložbom i književnom večeri u galeriji Dešković, a jutros su gosti i organizatori uživali u Trudnoj teći, spizi koju su priredili domaći ugostitelji na pazaru; u rižotu, brudetu, buzari, ribljoj pašteti i ostalim ribljim specijalitetima, kao i u vinu i šampanjcu na štandu Stine. Za muzički dio bio je zadužen omiljeni bolski zabavljač Mario Pusa, a nagradni pršut dobila je mlada Slavonska Jelena, sezonski zaposlena u Bolu tijekom ljeta. Čestitke Jeleni, a ostalima više sreće dogodišća! Program je vodila Day Antunović.

Trudna teća je na programu i u nedjeljno jutro 24. lipnja u 10 sati, također na pazaru, s ponudom spize i vina, i nagradnom tombolom, pa tko ne stigne na večernje kulturne programe, neka barem dođe na pazar na dobar zalogaj i gutljaj vina, uz dobro druženje s prijateljima i znancima.