Dječja predstava “Djed i Karlo” kazališta La La Land na temu prijateljstva i ljubavi u bolskom Teatrinu na programu je u četvrtak 4. srpnja u 20.30 sati.

Predstava govori o odnosu djeda brodograditelja i dvanaestogodišnjeg unuka Karla. Obojica su se u određenim trenutcima života našli u ljubavnim i prijateljskim problemima. Iskusni djed savjetuje unuka, unuk savjetuje djeda i tako dolaze do zaključka da se prijateljstvo gradi, da ono ne nastaje preko noći. Karlo osvaja srce jedne Maje, a djed se brine o tome kako da iznenadi baku za 50-tu godišnjicu braka, u čemu mu kreativnim idejama pomaže unuk Karlo.

Na ovoj su predstavi kao i na drugim predstavama kazališta La La Land radili mnogi umjetnici: bivša primabalerina i prvakinja Baleta HNK Almira Osmanović, savjetnica za jezik Đurđa Škavić, mlada kostimografkinja Teja Bašić i savjetnica za dječju psihologiju Antonija Ćosić. Predstava traje 45 minuta a namijenjena je djeci starijoj od 3 godine i njihovim roditeljima. Zbog odnosa djeda i unuka i njihovih zajedničkih situacija u kojima su se našli, ova se predstava sviđa i djeci i odraslima.

Glumci u predstavi su Mirko Ilibašić i Miro Čabraja dok režiju potpisuje Miro Čabraja. Karte se mogu kupiti na ulazu u Teatrin po cijeni od 30 kuna.

 

Dječja predstava "Djed i Karlo"