Duhovita i emotivna predstava  Who the fu*k isBiba? B GLAD produkcije, koja je do suza nasmijala publiku širom Hrvatske, dolazi na daske bolskog Teatrina u petak 23. kolovoza u 21 sat. Glume naši poznati i popularni glumci Slavko Sobin i Petra Kurtela. Redatelj predstave je Boris Kovačević a autor teksta Igor Weidlich.

Predstava opisuje ljubavnu vezu koja se raspada, kao što se to mnogima događa, a da protagonisti uopće ne znaju što je i zašto krenulo krivo.

Samo dva tjedna nakon svadbe tek vjenčani par završio je kod bračne savjetnice u nadi da će spasiti svoj svježi i krhki bračni status. Kako to biva kod savjetnika i terapeuta, bračni partneri moraju pretresti i pročistiti vlastitu intimu i suočiti se s bolnima temama bez da ih guraju pod tepih.

Predstava „Who the fu*k isBiba?“ veliki je kazališni hit, topla i pitka predstava koja publiku nasmijava i dira u srce, otvarajući probleme koji se

svima događaju jer nema onoga tko se barem jednom nije našao u ozbiljnoj krizi ljubavnog odnosa.

Ulaznice se mogu kupiti na ulazu u Teatrin na dan predstave od 20 sati po cijeni od 50 kuna ili u pretprodaji u galeriji Doma kulture od 20 sati do 22 sata po cijeni od 40 kuna. Sve predstave dio su kulturne i zabavne manifestacije 30. Bolsko lito koju organizira i kreira Centar za kulturu Općine Bol.