Poznata Glumačka Družina Histrion u Bol nam donosi hit komediju po tekstu Mire Gavrana “Tajkuni” u kojoj možemo uživati u četvrtak 25. srpnja, u 21.30 sati, u Teatrinu “Dva ferala”.

Predstave Histriona uvijek donose svježe teme obrađene na satiričan način.

Komedija “Tajkuni” zanimljiva je i aktualna nova predstava ove kazališne ekipe koja komentira grabež i pohlepu, ismijava ljudske mane te kritički preispituje poduzetničke navike našeg doba.

Ironija, satira, komični obrati i glumačka vještina jaka su kazališna oruđa kojima se Histrioni već desetljećima služe, a u slučaju ove nove komedije i zrelo kritiziraju te zahtijevaju preuzimanje odgovornosti za poslovne poteze nastale u vremenu stvaranja poduzetničke klime u kojoj je čovjek čovjeku vuk na lovištu bez lovostaja. Nespretni i slabi junaci ove histrionske komedije, zaokupljaju nas, nasmijavaju, ali i podučavaju kako naprijed ne možemo džepovima punim tuđeg novca te kako prava mudrost leži u pronalaženju vlastite mjere ali i solidarnosti s bližnjima.

U predstavi igraju: Ana Marija Percaić, Franka Klarić, Hrvoje Klobučar i Zlatko Ožbolt. Režiser je Zoran Mužić. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti po cijeni od 40 kuna u galeriji Doma kulture te na dan predstave na ulazu u Tetarin po cijeni od 50 kuna.

 

Tajkuni