Izložbom “Drama u kužini” Roberta Barille, poznatog radijskog voditelja Radio Brača, nastavlja se Ciklus ljetnih izložbi u galeriji Doma kulture, a otvaranje će biti ove subote 29. lipnja u 21 sat. Izložba ostaje otvorena do 7. srpnja.

Robert Barilla (1966.) posljednjih se dvadesetak godina profesionalno bavi fotografijom, a fotografije su mu objavljivane u vodećim domaćim i stranim časopisima, revijama, magazinima i monografijama. Na poznatoj svjetskoj internetskoj fotografskoj platformi GuruShots, ima status fotografskog gurua i ambasador je GuruShotsa u Hrvatskoj.

Radi na oglašavanju i promociji vodećih domaćih i stranih tvrtki. Dobitnik je više strukovnih priznanja, među kojima i Zlatnog zvona, prestižne nagrade Društva hrvatskih propagandista. Jedan je od osnivača “Radio Brača” i nautičkog magazina “Nautica” te njihov dugogodišnji glavni i odgovorni urednik. Posljednjih osam godina volontira kao upravitelj u Zakladi “Otok Brač – negdje između mora i zvijezda”. Kao veliki zaljubljenik u ovaj otok, autor je desetak knjiga “bračke” tematike. Robert Barilla i otok Brač vole se javno, a njihova ljubav je obostrana.