MRIŽA ZA SNE naziv je kreativne radionice za djecu koja je započela 29. srpnja u bolskom Domu kulture pod vodstvom uspješne i talentirane modne dizajnerice Antonije Jakšić Dorotić, a završnu izložbu stvorenih radova polaznici će imati u srijedu, 14. kolovoza 2019. u 20 sati u galeriji Doma kulture.

Ovogodišnja tema – MRIŽA ZA SNE, predstavlja “dreamcatchere”, odnosno “hvatače snova”, inspirirane indijanskom kulturom.

Radionica se održavala dva tjedna od ponedjeljka do petka, s oko 50 djece polaznika u dvije velike grupe.

Važno je naglasiti da je radionica bila besplatna za sve polaznike i poklon je prvenstveno voditeljice Antonije Bolu i djeci u organizaciji Centra za kulturu Bol.

Zasad vam donosimo malu fotografiju radne atmosfere i prvih uradaka da doživite radost stvaranja na kreativnoj radionici u Domu kulture. Voditeljica Antonia Jakšić Dorotić za vikend je gostovala i na posebnom umjetničkom festivalu na Hvaru – 18. po redu RudinArt – večer umjetnosti, druženja i pozitivne vibre!
I naša kreativna radionica “Mriža za sne” gostovala je na izložbi sa desetak odabranih dječjih radova – dreamcatchera.

U prilogu fotografije s Hvara, a osim radova, tamo su nam se susreli i dvoje voditelja bolskih radionica – Antonia i glumac Kiki Ugrina koji također ovih dana završava Festival dječjeg stvaralaštva u Bolu.

Radionice je organizirao Centar za kulturu Općine Bol i dio su 30. Bolskog lita, manifestacije kulture i zabave, koja svake godine sadržajno obuhvati i programe za djecu i najmlađe.