Dječja predstava mjuzikl “Mi o vuku” u nedjelju 18. kolovoza u 20.30 sati dolazi na daske kazališta Teatrin, ovoga ljeta odlično posjećenog bolskog teatra pod zvijezdama.

Riječ je o mjuziklu B GLAD produkcije koja je ostvarila brojne uspješne i nagrađene projekte i donijela na kazališne daske dašak Broadwaya. U ovoj predstavi trenutke za pamćenje priuštit će nam dvoje poznatih i razigranih glumaca, Bojan Jambrošić i Manuela Svorcan. 

“Mi o vuku” je komedija koja baca novo svjetlo na poznate priče i, samim time, kod djece potiče kreativnost, ali i toleranciju te osjećaj za pravdu.

Mjuzikl za djecu „Mi o vuku“ na potpuno nov način pristupa poznatim bajkama, koje stavlja u suvremene okvire u kojima su i djeca i odrasli bombardirani kojekakvim informacijama s reklama i društvenih mreža. Trendovi suvremenih tehnologija danas ukazuju na jednu važnu stvar koju nerijetko ignoriraju i odrasli i djeca, a to je – kritičko razmišljanje. Je li zli vuk zaista pojeo bakicu, tri praščića i sedam kozlića? Ili je Crvenkapica malo previše pod utjecajem Facebooka, Instagrama i televizije? Što je u stvari prava istina u svim pričama o vuku doznat će se kad se Crvenkapica i Vuk napokon sretnu licem u lice! I to uz obilje smijeha, zaraznih glazbenih brojeva i poučnih trenutaka. U ovoj originalnoj glazbenoj predstavi djeca mogu naučiti i vrijednost prijateljstva i povjerenja važnost osobnog kontakta i komunikacije spram komunikacije na društvenim mrežama. Ovo je djelo koje će zabaviti i najmlađe, i one nešto starije, uz brojne jezične zavrzlame i pamtljive songove. Autor je Igor Weidlich, a redatelj Robert Bošković. Koreografiju potpisuje Manuela Svorcan. Predstava je namijenjena djeci uzrasta od 3 godine do nižih razreda osnovne škole. 

Ulaznice se mogu kupiti na ulazu u Teatrin po cijeni od 30 kuna. Predstave za djecu i odrasle dio su programa kulturne manifestacije 30. Bolsko lito koje kreira i organizira Centar za kulturu Općine Bol.