Najavljujemo nastavak radionica Mali Grad Vallum s glumcem Kristijanom Ugrinom i to od srijede 14. kolovoza u 12 sati u Domu kulture – završetak Festivala dječjeg stvaralaštva u petak u 19 sati u Teatrinu

Radionice Mali Grad Vallum namijenjene su djeci osnovnoškolskog uzrasta i spajaju literarno, likovno i filmsko stvaralaštvo. Festival dječjeg stvaralaštva djeluje na dvije razine. Prva razina su radionice, a druga gotove predstave. Posljednjih godina u Bolu smo gledali gostujuće predstave djece polaznika radionica na Hvaru kao i sličnih projekata s kopna. Radionice  su besplatne, uz gostovanja i druženja drugih radionica. Radionice se nastavljaju u srijedu 14. kolovoza u 12 sati u Domu kulture, a zatim u istom terminu i u četvrtak i petak.

Završetak cijele priče Mali Grad Vallum 2018. je u četvrtak, 16. kolovoza, u 19 sati u Teatrinu. Nastupit će Zaprešićko kazalište za djecu i mlade s predstavom  Alisa u zemlji čudesa, zatim će se održati i bolska predstava koja će se ovih dna uvježbavati na radionicama te film Zadnja kapljica nade – sniman u prvom dijelu radionica Malog Grada Valluma. Glume sudionici Festivala dječjeg stvaralaštva koji organizira Udruga Mali Grad , a u suradnji s Centrom za kulturu Općine Bol odvija se bolski projekt Mali grad Vallum. Ulaz je slobodan!

Izvještaj s prvog dijela radionica.

U nastavku je  prikazani kratki film snimljen na radionicama u Bolu i na Hvaru 2018.