Bolski umjetnik Ivo Marinelić Ćuk predstavlja se svojim novim radovima! Večeras, u ponedjeljak 9. rujna u 20 sati otvara se njegova nova samostalna izložba “Slobodan stil/Free style” u galeriji Doma kulture. Ovo je četvrta po redu samostalna izložba bolskog umjetnika.

Posljednja izložba također je bila u bolskom Domu kulture prije tri godine kada se autor bavio svemirskim prostranstvima, dok u novim radovima izmjenjuje različite motive.

Kroz zanimljiv umjetnički put samoistraživanja u likovnom izražavanju, Ivo Marinelić Ćuk iako amater, pokazuje autentičan talent, lucidnost i ideje. Boraveći u Amsterdamu 90-ih godina, dvije godine je pohađao večernju školu slikanja, a kao svojeg prvog i najvažnijeg učitelja navodi Pericu Doljanina, poznatog slikara, dugogodišnjeg likovnog pedagoga u Bolu i voditelja Galerije Dešković.

Izložba ostaje otvorena do 30. rujna. Ulaz je slobodan, a radno vrijeme galerije je svaki dan od 19.30  do 22.30 sati.

Uz otvaranje izložbe, večeras je na programu i još jedna klapska večer uz bolsku klapu KUROJ na rivi koja je ovog ljeta donijela i vratila klapsku pjesmu u centar mjesta uz  spontano i opušteno pjevanje na nekoliko lokacija u Bolu.

Kao i tijekom ljetna, klapa KUROJ će uz pratnju gitare i mandoline pjevati ispred Turističke zajednice, oko Pumparele i Krojevih skalina, ispred Vinskog podruma, kao i ispred Centra za kulturu čime će uveličati otvaranje izložbe Ive Marinelića Ćuka.