Urnebesna komedija  “Dekorater/ljubavni trokut” prema tekstu Donalda Churchilla, pravi kazališni hit ovoga ljeta, očekuje nas u četvrtak 1. kolovoza u bolskom kazalištu Teatrin “Dva ferala” u 21.30 sati.

Predstava “Dekorater/ljubavni trokut” u produkciji Kazališta Lectirum odgovara na pitanja kako se upada u ljubavni trokut i na koji način se izvući iz te zahtjevne ljubavne situacije. Ova sjajna komedija ocrtava scene iz života u kojima svi možda možemo prepoznati sami sebe, prijatelje, susjede ili znance. Ljubavne zavrzlame i nenadane komplikacije događaju se na svakom koraku!

Predstavu je režirala Nina Kleflin, a glume Ksenija Pajić, Ines Bojanić i Goran Grgić. Ako se želite dobro nasmijati i opustiti uz dinamičnu izvedbu i lude situacije koje donose ljubavni trokuti, ne propustite ovu odličnu komediju! Ulaznica se može kupiti na ulazu u Teatrin na dan predstave od 20 sati po cijeni od 50 kuna ili u pretprodaji u galeriji Doma kulture od 20 sati do 22 sata po cijeni od 40 kuna. Ovoljetni kazališni program za djecu i odrasle dio je kulturne i zabavne manifestacije 30. Bolsko lito koje u svojoj jubilarnoj godini obilježava tri desetljeća djelovanja u kojem turističku sezonu u Bolu čini ljepšom i bogatijom donoseći joj radost različitih umjetnosti. 30. Bolsko lito je u punom jeku, prepustite mu se!