U četvrtak, 30. srpnja 2020. godine u bolskom Teatrinu s početkom u 21 sat pogledajte predstavu kazališne grupe Lectirum “Ne daj se, Njofra”, autora Milana Grgića u režiji Zorana Mužića.

U predstavi Igraju: Ksenija Pajić, Pero Juričić, Katarina Perica i Mladen Čutura.

Komedija Volim Njofru praizvedena je 1982. godine u kazalištu Jazavac (danas Satiričko kazalište Kerempuh) i imala je je preko 400 izvedbi. U središtu radnje su muško-ženski odnosi i odnosi između roditelja i djece.

Zbog epidemiološke situacije i novih mjera, broj mjesta u Teatrinu je ograničen, ali ipak imamo dovoljno prostora za razmake i oko 100 sjedećih mjesta.
Ulaznice su bile u pretprodaju 40 kuna, a već smo blizu 100 prodanih karata. Preostale se mogu kupiti po cijeni od 50 kn, na ulazu Teatrina prije predstave od 20 sati.
Mole se posjetitelji da se pridržavaju svih preporučenih mjera.

Hrvatski književnik i dramatičar Milan Grgić (Split, 1934. – Zagreb, 23. veljače 1997.) pisao je drame, komedije, libreta za mjuzikle, scenarije za tv emisije i popularne zabavne glazbe. Njegovi tekstovi izvođeni su u većini hrvatskih kazališta, ali je bio najvjerniji suradnik GK Komedija u kojem su se izvodili njegovi mjuzikli: Velika frka, Dlakav život, Ivan od leptira i drugi. Jalta, Jalta je mjuzikl po kojemu ga najbolje pamtimo.