U četvrtak 13. kolovoza Bolsko lita donosi nagrađivanu predstavu  “Preko veze”, nastalu u suradnji Kazališta Moruzgva i Satiričkog Kazališta Kerempuh.

Predstava počinje u 21 sat u bolskom Teatrinu.

Zbog epidemiološke situacije i novih mjera, broj mjesta u Teatrinu je ograničen, ali ipak ima dovoljno prostora za razmake i oko 100 sjedećih mjesta.
Ulaznice su u pretprodaji od utorka u Domu kulture od 20 do 22 po cijeni od 40 kuna, kao i na dan predstave po cijeni od 50 kn i to na ulazu Teatrina prije predstave od 20 sati.

Mole se posjetitelji da se pridržavaju svih preporučenih mjera.

Predstava u formi cabareta isprepletena plesom i pjesmom publici predstavlja priču o sudbinama četiriju hrvatskih žena. Riječ je o jakim ženama koje, svaka sa svojim demonima i problemima, izlaze na kraj sa surovošću života najbolje što znaju – uz pomoć drugih i preko poznanstava. Njihove su priče tarantinovski bizarne i almodovarsovski melodramatične, a svaka priča  završava burlesque točkom. Svaka od tih glazbeno scenskih točaka, komentira političko i društveno stanje u državi. Upravo ta iscrpno i nimalo površno u srž prikazana društveno politička stvarnost, samo je površinski sloj u koji su kroz kompleksnost likova, prikazane i unutarnje borbe, strahovi, padovi i pobjede četiriju ženskih likova.