Sutra, u nedjelju, 12. srpnja 2020., opet počinju i Klapske večeri na rivi.

Klapa Kuroj svoju glazbenu šetnju započinje u 21 sat u Galeriji Doma kulture gdje se otvara izložba Ane Doljanin. Pjevat će se još malo u kali ispred Centra za kulturu, zatim kod Big Blue-a i Tzo Bol, oko Pumparele i Krojevih skalina i na kraju ispred Vinskog podruma.

Podsjećamo na lanjske predivne trenutke na bolskoj rivi uz klapsku pjesmu i lokalne pjevače.

https://bolinfo.roni.hr/kultura-skolstvo/czk-bol/30-bolsko-lito/2019/zapocele-klapske-veceri-na-rivi-odusevljeni-gosti-slijedili-pjevace/

Klapske su večeri, kao oblik spontanog i opuštenog klapskog pjevanja na nekoliko lokacija u mjestu, lani izazvale oduševljenje mještana, a posebno gostiju koje uvijek  osvoji tradicionalno dalmatinsko a capella pjevanje. Iskusni pjevači iz bolske klape Braciera i još nekih bračkih klapa sastavljeni su već neko vrijeme u klapu KUROJ. Pjevaju uz pratnju gitare i mandoline, a glazbene će šetnje uvijek biti između 9 i 11 sati navečer na navedenim lokacijama. Centar za kulturu Bol najavit će sljedeći datum za nekoliko dana, a nadamo se takvom programu cijeloga ljeta u razmacima od 7 do 10 dana.

 

2020 Klapske večeri na rivi