Najavljena prva zabavna gastronomsko-glazbena srijeda na rivi ipak će se dogovorom sudionika održati dan kasnije, dakle u četvrtak 25. lipnja s istim početkom i  programom uz glazbu uživo i Koperonte. Budući da sezona tek kreće i uglavnom se program i radi za lokalno stanovništvo, a u srijedu su već druge fjere i fešte na Braču, organizatori su odlučili da se takve bračke fešte ne trebaju poklapati kad je to moguće, a posebno u ovim uvjetima kad je svugdje manje događanja i ljudi pa tako bolsko Živilo lito rado pomičemo na četvrtak. Čestitamo Bračanima Sv. Ivana te svim bračkim mjestima želimo uspješnu sezonu, a sve vas pozivamo na druženje u Bolu u četvrtak na rivi.

Živilo lito!

Tradicionalna manifestacija pozdrava ljetu na rivi, poznata kao ŽIVILO LITO,  svake se godine događa oko kalendarskog početka ljeta i otvara sezonu glazbeno –  gastronomskih programa na rivi svake srijede, ali uvijek predstavlja i službeno otvaranje Bolskog lita.

Na  bini će se prvo izmijeniti bolske balerine, a nakon mještanima omiljene tombole s novčanim nagradama nastupit će i bolski plesači iz bračke plesne škole Montuno s hip hop koreografijom.

Uz nezaobilaznu glazbu uživo bit će i nekoliko iznenađenja.

Program kreće od 20 sati.

Dobrodošli!