Nakon dva tjedna stvaranja i druženja u Domu kulture završila je omiljena dječja kreativna radionica pod vodstvom uspješne bolske  dizajnerice Antonije Jakšić Dorotić i u organizaciji Centra za  kulturu Bol. Preko 60 djece sudionika radilo je vrijedno od 20. srpnja u dvije grupe u velikoj dvorani Doma kulture, a završna izložba radova – prekrasnih šarenih meduza – postavljena je 4. kolovoza u Vužića kali ispred Centra za kulturu kao i u prolazu do Teatrina.

Kišobranske meduze izdržale su prvu bitku s bolskim vjetrom uz neke žrtve i zapetljane ukrase, ali i dalje nastavljaju uljepšavati našu kalu i oduševljavati sve prolaznike koji se bez prestanka fotografiraju ispod visećih meduza.

Prenosimo riječi ponosa i zahvale voditeljice Antonije kojoj još jednom zahvaljujemo i čestitamo uz mali dio snimki i fotografija s radionice i izložbe.

Najljepša 2 tjedna u druženju i stvaranju sa talentiranom, pristojnom i predivnom djecom.. hvala vam što ste mi ispunili dušu i čestitam na maštovitim radovima!

Hvala Centru za kulturu Općine Bol: dragoj ravnateljici Ivani za organizaciju i divnu suradnju sve ove godine, djelatnicima Martini i Denisu na izvrsno obavljenom poslu prije, za vrijeme i nakon izložbe, poduzeću Grabov rat za pomoć oko postavljanja i gđi Faniki Klisović za pomoć oko zahvalnica za djecu.

U nastavku su linkovi s prošlih uspješnih kreativnih i reciklažnih radionica:

Veselimo se druženju i novim kreativnim radovima.