Na neke festivale publika dolazi zbog lineup-a, na neke zbog atmosfere, a na neke zato što su kul. Graffiti na Gradele u svom sedmom izdanju, koje će se održati na već dobro poznatoj lokaciji Bijele kuće u Bolu na Braču od 26. do 28. srpnja, podiže igru na novi nivo i udara hattrick.

Na Graffitima na Gradele naći ćeš sve – najbolju i najopušteniju festivalsku atmosferu, kul ekipu i definitivno najbolji lineup u povijesti festivala!

Bol na Braču već je tradicionalno ljetovalište 33 bande – High5 i braća Kuku$i već su rezervirali apartman i vraćaju se odraditi standardan hit nastup, ove godine podebljan hitovima s albuma “BackStageBoys” (High5) i “Anđeli i Bomboni” (Kuku$).

Prognoze kažu da će ljeto biti baš kako i treba biti – vruće, a vrućinu će dodatno pojačati Vojko, Vrućina Vojko pa se očekuje rušenje temperaturnih i festivalskih rekorda. Neka te to ne obeshrabri, plaža je odmah ispod.

A to su tek prva imena najboljeg ljetnog lineupa na još uvijek potpuno besplatnom morskom festivalu – u narednim tjednima stiže još velikih imena, a internacionalne boje branit će neki od najvećih writera i graffitera!

Nekome je after odmah nakon glavnih izvođača, a neki ga vole produžiti i nakon svanuća – nema problema jer naši DJ-i Oliver, VRH i Tikach vole i jednu i drugu vrstu aftera pa su već rezervirali svoje pozicije na GnG DJ pultu. Tijekom dana ih možeš pronaći u hladovini šumarka Bijele kuće, pridruži im se i tamo dok ti se suši kupaći!

Graffiti na Gradele mjesto su oko kojeg planiraš godišnji, vidimo se u Bolu!