Britanskim filmom obojenim glazbom The Beatlesa “YESTERDAY” u četvrtak 27.6. u 21:30 Kino Mediteran Bol napokon počinje s radom na ljetnoj terasi. Završeni su višemjesečni radovi na zgradi, obnovljena je terasa i ograda, a posjetitelje će sigurno veseliti 150 novih, udobnih stolica.

Kino Mediteran donosi najveće hitove koji izlaze ovog ljeta poput “Kralja lavova”, novog filma Quentina Tarantina “Bilo jednom… u Hollywoodu”, novih nastavaka Spider-Mana i Brzih i žestokih te brojnih animiranih naslova za naše mališane.

Europski i nezavisni program i ove je godine izbor najboljih naslova s Festival mediteranskog filma Split i ostalih filmskih festivala, a pripremamo vam i neka filmska iznenađenja.

Cijena ulaznica ove sezone je 30 kuna za komercijalne programe, a 25 kuna za nezavisni filmski program. Stalni posjetitelji moći će kupiti Karticu vjernosti s kojom će ostvarivati popust od 5 kuna na cijenu ulaznica, ali i skupljati pečate koji donose nagradu za svaki peti dolazak u kino.

Kino će raditi svaki dan osim srijedom, blagajna se otvara pola sata prije projekcije. Program možete redovno pratiti na www.kinomediteran.hr te na Facebook stranici Kino Mediteran Bol.

Kino Mediteran Bol organizira se u partnerstvu s Općinom Bol i Centrom za kulturu Bol.

 

Kino Mediteran Bol - 27.6. - 3.7.

Kino Mediteran Bol - Kartica vjernosti