Sve je spremno za večerašnje otvorenje ljetnog kina. Nakon radova na ogradi i instalacijama, stiglo je i 150 novih, udobnih stolica. U kinu vas očekuju i ribice kao nova dekoracija za ovu sezonu, a u ponudi su i kokice i ugostiteljstvo. Večeras je na rasporedu sjajan film ‘Yesterday’.

Nova Kino Mediteran kartica vjernosti

U novu sezonu Kina Mediteran uplovite s našom karticom vjernosti i ostvarite brojne pogodnosti!

Kao vlasnici kartice vjernosti, svakim dolaskom u Kino Mediteran digitalna kina u Splitu, Bolu, Hvaru, Supetru i Jelsi ostvarujete pravo na 5kn popusta na redovnu cijenu ulaznice (30kn).

Također, naši djelatnici na blagajni poništavaju jednu morsku zvjezdicu na poleđini kartice. Peti i deseti dolazak daju Vam mogućnost izbora između gratis ulaznice ili gratis kokica i pića. Petnaesti dolazak u kino nosi isti izbor, ali Vas nagrađujemo i dodatnim znakom pažnje – Kino Mediteran poklonom. Nakon što poništite 15 zvjezdica, naši djelatnici će Vam dati novu naljepnicu i skupljanje kreće ispočetka.

Važno: Zvjezdicu poništavate za svaki dolazak Vas kao donositelja kartice, bez obzira koliko ulaznica kupili. Nije moguće kupiti 5 ulaznica odjednom i ostvariti nagradu. Ali ako kupite 5 ulaznica, a svi imate svoju karticu, svaki nositelj poništit će jednu zvjezdicu.

Kartica vjernosti je besplatna za svu djecu do 12 godina, košta 20 kuna za studente i umirovljenike ili 30 kuna za sve ostale. Karticu možete zatražiti ovdje ili na blagajni vašeg kina.

Ukoliko imate lanjsku karticu vjernosti, besplatno možete zamijeniti karticu za novu te prebaciti sve vaše pečate. Karticu možete zamijeniti na blagajni kina.