Izvor: OŠ Bol

Sve informacije o postupku prijava i upisa u srednje škole za školsku godinu 2020./2021. dostupne su u četiri publikacije koje su prema tipu učenika podijeljene na:

  • Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2020./2021.- Idemo u srednju!!! – redovni učenici (za učenike koji u tekućoj školskoj godini završavaju osnovno obrazovanje u redovitome sustavu obrazovanja u Republici Hrvatskoj)
  • Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2020./2021.- Idemo u srednju!!! – kandidati iz drugih obrazovnih sustava (za kandidate koji osnovno obrazovanje završavaju ili su završili izvan Republike Hrvatske, kandidate koji završavaju ili su završili osnovno obrazovanje u sustavu obrazovanja odraslih u Republici Hrvatskoj i za kandidate koji su osnovno obrazovanje završili u Republici Hrvatskoj prije 2019. godine)
  • Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2020./2021.- Idemo u srednju!!! – učenici koji upisuju umjetničke programe i odjele za sportaše (za učenike koji žele upisati pripremne programe glazbene ili plesne škole ili srednju glazbenu ili plesnu školu te za učenike koji žele upisati razredne odjele za sportaše)
  • Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2020./2021.- Idemo u srednju!!! – učenici s teškoćama u razvoju (za učenike s teškoćama u razvoju koji se prijavljuju preko županijskog upravnog odjela odnosno Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Grada Zagreba)
  • Primjer bodovanja za školsku godinu 2020./2021. (Primjeri bodovanja uspjeha kandidata iz osnovnoga obrazovanja).

Publikacije se nalaze na naslovnoj stranici www.upisi.hr s desne strane.

PREDSTAVLJANJE SREDNJE ŠKOLE “BOL”

Dragi osmaši,
pogledajte zanimljivi video koji su za Vas pripremili djelatnici Srednje škole Bol i upoznajte se s programima koje nude.
https://www.youtube.com/watch?v=cAoY39PIAas