Završnu svečanost imala je sinoć i Srednja škola Bol. Tradicionalno je najprije održana svečana misa u Župnoj crkvi, a nastavak svečanosti i službena dodjela održani su kao i svake godine u Hotelu Elaphusa.

Bila je to večer svečane dodjele svjedodžbi o završnom radu i završnih svjedodžbi 42. generacije maturanata bolske škole te dodjele nagrada i pohvala najboljim učenicima svih razreda.
Na prigodanom program u kongresnoj dvorani hotela „Elaphusa” nastupila je bolska klapa Veras, Antea Jerčić s recitacijom svoje pjesme te Marino Fistanić i Marin Karmelić sa solo glazbenim nastupima.
Osim nagrađenih učenika, posebnu nagradu uvijek dobije i djelatnik ili suradnik škole. Nastavničko vijeće Srednje škole Bol nagradilo je ove godine svoju dugogodišnju kolegicu Mariju Petojević.
Ravnateljica Sani Bodlović zahvalila je svima prisutnima, posebno nastavnicima, suradnicima i roditeljima, a uspješan i dug život poželjela je naravno maturantima koji su se oprostili od Srednje škole Bol.

Osim dobrog programa, prekrasnih maturanata i učenika, nagrada i priznanja, još je jedna vijest uljepšala cijelu večer.
Bila je to informacija ravnateljice škole da za nadolazeću školsku godinu imamo upisane učenike za sve smjerove škole kao i da đački dom ostvaruje svoju svrhu i počinje raditi u potpunosti. Rad i ulaganje, ali i dobar program i nastup, urodili su plodom, a zajedničkim snagama osigurana je daljnja budućnost bolskog srednjoškolskog obrazovanja.

Čestitamo.