HERCEGOVAC VISOKO POTKROVLJE – BOL 0 : 4

Fenjeraš 1. lige ekipa Bol je u 7. kolu došla do prvog plijena protiv renomirane ekipe Hercegovac koja nije ovu sezonu na očekivanom nivou. Ovo je možda iznenađujući rezultat, ali samo za one koji nisu bili nazočni na ovoj utakmici.

Prvo poluvrijeme je proteklo u izjednačenoj i borbenoj igri obje ekipe. Prilika za postizanje pogotka nije bilo baš previše, igra se bazirala na čvrstoj obrani. U posljednjoj minuti gost postiže pogodak , te na odmor odlazi sa minimalnom prednosti.

Drugo poluvrijeme bolje otvara ekipa Bol, te preko danas raspoloženog igrača Mateja Bodlovića, već u 20. sekundi nastavka postižu svoj drugi pogodak. Moral Bola raste, a kod protivničke ekipe je primjetna nervoza, te pad koncentracije. U 26. minuti utakmice gost postiže i treći pogodak. Hercegovac uvodi igrača-vratara, ali bez ikakvog učinka. Dapače, Bol i to pretvara u prednost, te dobrom obranom i jednom presječenom loptom u 28. minuti susreta postižu i četvrti pogodak. Zaslužena pobjeda ekipe Bol i podebljanje bodovnog konta koji im je u ovoj sezoni izuzetno siromašan.

 

Izvor/Foto: UMN Split