U nedjelju 22. travnja 2018. u Mostaru je pod organizacijom Univerzalne sportske škole „Sport talent“, održana 5. Međunarodna dječja olimpijada koja je kao i prethodnih godina okupila preko 400 natjecatelja iz Hrvatske, BiH i Crne Gore. Sudjelovalo je ukupno 8 sportskih škola iz regije a Bol je predstavljalo 24 polaznika Unisport škole višestranog razvoja Bol u pratnji trenera Jure Klarića i trenerice Nikoline Knežević.

Neposredno prije odlaska na Olimpijadu u Mostar, djeci je bio organiziran sportsko – edukativni obilazak HNK „Hajduk“ Split na kojem su se naši mali sportaši upoznali sa bogatom povijesti Hajduka.

Naši mladi Boljani iz Mostara su se vratili sa tri osvojene medalje koje su osvojili: Eva Jakšić – srebro – skok u dalj i bronca – poligon prepreka, te Renzo Čović – bronca – skok u dalj.

Reprezentaciju Unisport škole Bol na navedenom natjecanju još su predstavljali: Nina Ivelić, Dora Kraljević, Tonka Koljatić, Toni Martinić, Miriam Cvitanić, Luka Marinković, Arijana Marinković, Lovre Marjanović, Zara Jakšić, Sara Kambović, Ema Palavra, Tonia Šeparović, Tara Ratković, Dorian Ratković, Dora Okmažić, Laura Marinković, Ana Bošnjak , Duje Karninčić, Nina Lisičar, Jelena Bošnjak, Nikola i Andi Matijas.