U nedjelju 11. studenog u sportskom centru Igalo u Herceg Novom, održana je 5. Međunarodna dječja olimpijada JUMP koja je okupila preko 500 djece iz 15 sportskih škola iz Crne gore, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Domaćin ove sportske manifestacije bila je Univerzalna školica sporta JUMP iz Herceg Novog.

Natjecanje se održalo po uzrasnim kategorijama od 2006. godišta pa do 2014. godišta i to u tri discipline: poligonu spretnosti, sprintu na 60 m i formula 1.

Na ovom gostovanju Unisport školu Bol je predstavljalo 27 članova, a šestoro ih se vratilo kući sa odličjima. Tako je trenere Juru Klarića i Nikolinu Knežević zlatom u poligonu spretnosti razveselila Eva Jakšić. Zlato u formuli 1 te broncu u sprintu, osvojila je Rina Šeparović. Duje Karninčić osvojio je srebro u sprintu,  a broncu su još osvojili Laura Marinković u poligonu te Dora Okmažić u formuli 1. Dvije medalje osvojila je i Iva Cvitović i to: srebro u sprintu i broncu u poligonu. Ostali naši predstavnici: Nina Ivelić, Tonia Šeparović, Tonka Koljatić, Viki Kraljević, Dora Kraljević, Zara Jakšić, Lena Vrsalović, Petra Cvitović, Miriam Cvitanić, Ema Palavra, Nika Šarac, Luce Radostić, Sara Kambović, Jelena Bošnjak, Toni Martinić, Maro Marinković, Mariela Koljatić, Stela Palavra, Mia Martinić, Dorian Ratković i Tara Ratković su također u svojim kategorijama ostvarili zapažene rezultate i bili blizu osvajanja odličja.

Ekipno prvo mjesto su odnijeli mladi atletičari iz Atletskog kluba Sanja iz Bara. Unisport škola Bol zauzela je ukupno odlično 7. mjesto.

Međunarodna dječja Olimpijada još je jednom pokazala pravo lice sporta malim sportašima. Tijekom cijelog natjecanja bio je prisutan pravi natjecateljski duh bogat borbom, veseljem i željom za što boljim plasmanom, ali upotpunosti lišen rivalizma i nepoštenja. Sudjelovati u natjecanju u kojoj odgojna dimenzija zauzima visoko mjesto na listi ciljeva natjecanja izvrsna je podloga za prepoznavanje talenata te njihov postepeni razvitak do mogućih velikih sportskih ostvarenja u budućnosti.