Nakon obustave letova prema Zagrebu, Splitu i Dubrovniku, uzrokovanih pandemijom korona virusa, Air France ponovno uspostavlja letove prema hrvatskim odredištima.

Raspored letenja iz Pariza za Zagreb počinje od 01.07.2020., za Split 13.07.2020 dok za Dubrovnik od 04.07.2020, javljaju iz Air France.

Air France planira do kraja lipnja letjeti s 20% uobičajenih kapaciteta karakterističnih za ovo razdoblje.

Ovisno o ukidanju ograničenja putovanja, nastavit će se s postepenim povećavanjem broja frekvencija i odredišta do 35% prvobitnog rasporeda letova u srpnju i do 40% u kolovozu. Povećava se i broj odredišta na 150 što čini  80% uobičajene mreže.

Svjesni smo da ljudi trebaju i žele ponovno putovati  te ćemo ovoga ljeta postupno nastavljati s našim letovima na 150 odredišta u Francuskoj, Europi i ostatku svijeta. Nakon ovog teškog razdoblja, veselimo se što ćemo ponovno moći dočekati naše putnike. Svo osoblje Air Francea, kako na terenu, tako i u zrakoplovu, jamči našim putnicima najvišu razinu zdravlja i sigurnosti “, rekla je direktorica Air Francea Anne Rigail.

Raspored letova podliježe izmjenama i podložan je dobivanju potrebnog odobrenja država., naglašavaju iz Air France, te će se uzeti u obzir trenutne zdravstvene i higijenske mjere u različitim državama ili odredištima na koja se leti. Putnici svoje letove mogu odgoditi besplatno, tražiti voucher ili povrat novca.

Letovi će se odvijati sa 106 od 224 zrakoplova u floti Air Francea.