Tekst: Goran Rihelj | Izvor: HRTurizam.hr

U novom izdanju Glasnog razmišljanja razgovarao sam s tri ključne osobe obiteljskog smještaja u Hrvatskoj. Otvorili smo mnoge teme, od Cro kartica kao i Blue card, očekivanjima, oznakama kvalitete, potrebi sinergije iznajmljivača, mjerama i izazovima itd…

Privatni iznajmljivači / domaćini – Gdje smo i kako dalje?

Sugovornici su bili:

  1. MARTINA NIMAC KALCINA – Predsjednica Zajednica obiteljskog smještaja pri HGK
  2. GORAN PRSKALO – Udruga privatnih iznajmljivača Zagreb
  3. NEDO PINEZIĆ – savjetnik za obiteljski turizam i utemeljitelj Hrvatske udruge za obiteljski smještaj pri HGK

 

Glasno razmišljanje / Privatni smještaj – Gdje smo i kako dalje?

GLASNO RAZMIŠLJANJE – Privatni iznajmljivači / domaćini – Gdje smo i kako dalje? U novom izdanju glasnog razmišljanja razgovarao sam s tri ključne osobe obiteljskog smještaja u Hrvatskoj. Otvorili smo mnoge teme, od Cro kartica kao i Blue card, očekivanjima, oznakama kvalitete, potrebi sinergije iznajmljivača, mjerama i izazovima itd… Sugovornici su bili: 1. MARTINA NIMAC KALCINA – Predsjednica Zajednica obiteljskog smještaja pri HGK 2. GORAN PRSKALO – Udruga privatnih iznajmljivača Zagreb3. NEDO PINEZIĆ – savjetnik za obiteljski turizam i utemeljitelj Hrvatske udruge za obiteljski smještaj pri HGKISPRIKA NA TEHNIČKIM POTEŠKOĆAMAIspričam se na tehničkim poteškoćama koji su bili tijekom ovog prijenosa.Trebali smo ići uživo na FB no ovaj put jednostavno sve je krenulo naopačke, ali ipak uspjeli smo snimiti video hehe čak sam tijekom prijenosa ostao bez struje u kući, tako i bez interneta, te smo imali mali prekid negdje na sredini. Iako je forma izuzetno važna, ipak je sadržaj najvažniji.

Gepostet von HrTurizam.hr am Donnerstag, 7. Mai 2020

 

ISPRIKA NA TEHNIČKIM POTEŠKOĆAMA

Ispričam se na tehničkim poteškoćama koje smo imali tijekom ovog prijenosa.Trebali smo ići uživo na FB no ovaj put jednostavno sve je krenulo naopačke, ali ipak uspjeli smo snimiti video (hehe), čak sam tijekom prijenosa ostao bez struje u kući, tako i bez interneta, te smo imali mali prekid negdje na sredini. Iako je forma izuzetno važna, ipak je sadržaj najvažniji.

Goran Rihelj / HRTurizam.hr