Radosni smo što su brojne pokrenute akcije za našeg Dragana Milosavljevića urodile plodom i tim smo povodom od Draganove supruge Marine zamoljeni objaviti zahvalu koju prenosimo cijelosti:

Dragi svi,
s obzirom da se cijeli prosinac diljem Bola odvijaju razne akcije, a sve kako bi se skupili novci da Dragan može nastaviti terapije elektrostimulacije mišića za gutanje, osjećam potrebu napisati par riječi.

Kroz gotovo 6 tjedana u Zagrebu, Dragan je prošao 60 terapija: 30 za jednu mišićnu skupinu i 30 za drugu.

Napredak je vidljiv jer sad puno bolje govori i žvače, manje se umara dok priča i jezik je pokretljiviji. Po procjeni logopeda, potrebno je još oko 20 terapija tj. elektrostimulacija i za jednu i za drugu grupu mišića, sve skupa 40.

Točno godinu dana nakon što je sve ovo Dragana zadesilo, 6. siječnja krećemo za Zagreb po novu turu terapija.

Kad riješi gutanje, Dragana čeka rehabilitacija mišića nogu i lijeve ruke, dakle toplice, a po potrebi i ostale terapije.
Pred nama je još puta, ali uz ovakvu podršku naših Bračana, osobito njegovih Boljana, ne sumnjam u uspjeh!
Želim napomenuti da zbog pripajanja Splitske banke Otp banci početkom mjeseca, još uvijek nemamo ispis uplata, ali hvala vam od srca svima!

Hvala svima u Božićnome gradu gdje je organizirana tombola, a prihod je išao Draganu.
Hvala ljudima koji su organizirali Vinskog Oskara gdje se također skupljalo za Dragana.
Hvala onima što organiziraju maraton ove subote u Bolu jer se i tamo skuplja pomoć za mog Dragana.
Hvala Draganovim prijateljima koji su postavili kutije u Marineru, Taverni i dućanu Berica i njihovim vlasnicima na suglasnosti.
Hvala Pučišćanima koji su organizirali božićnu radionicu i sjetili se i nas.

Idemo dalje!
Držite nam fige!

* Stavovi izneseni u kolumnama, vašim vijestima i komentarima osobni su stavovi autora i ne izražavaju nužno stav redakcije portala BOLinfo.hr