Tekst: Alfred Hackl

Bol, 13.6.2019.

Poštovani gospodine Načelniče, poštovani članovi općinskog vijeća,

Nadamo se da ste Vi osobno a i Vaši suradnici dobro i zdravo te da Vam se ostvaruju očekivanja i želje. Kako nam je dobrobit naših gostiju, pritom mislim na goste hotela Bretanide ali i čitave općine Bol, na prvome mjestu, bit ću slobodan i u njihovo ime uputiti Vam slijedeće primjedbe.

Na osnovi svakodnevnih primjedbi i reklamacija koje nam naši gosti izražavaju, u njihovo ime i ime cijele obitelji hotela Bretanide, molim vašu pomoć i podršku,

Građevinski radovi u samom centru odnosno na cesti ispred osnovne škole se nažalost protežu već mjesecima, te se uslijed tih radova širi velika prašina, stvara buka i naši gosti nas neprestano pitaju zašto se takvi radovi ne izvode u zimskim mjesecima. Posljedice svega toga osijećamo itekako na dnevnom prometu naše mjenjačnice, a u konačnici se sve reflektira i na pad potrošnje u samom mjestu.

Primamo svakodnevne reklamacije na prometovanje motociklima i automobilima po šetnici, gdje je, ako se ne varam, promet zabranjen, a takvu informaciju prosljeđujemo i našim gostima.

Lijepo Vas molimo da nas informirate dali je zabrana prometa na šetnici još aktualna te u čijoj je nadležnosti kontrola istog. Jučer je jedan naš gost, sjedeći na terasi ispred našeg Cafe bara, u vremenu između 16.30 i 18.00 sati izbrojio 23 motocikla i jedan automobil kako prolaze šetnicom. Pretpostavljamo da ove okolnosti nikome ne odgovaraju.

Nedostatak Banke u Bolu je također jedna vrlo česta reklamacija od strane naših gostiju.

Nedostatno ili neispravno javno osvjetljenje na šetnici, a pogotovo na potezu između hotela Bluesun Elaphuse i Bretanide, je također česta negativna primjedba.

U protekloj sezoni, a i u ovoj, nas gosti upozoravaju na olupine automobila i drugog velikog otpada koje se može vidjeti u neposrednoj blizini hotela Bretanide. Neki naši stalni gosti su nas upozorili da iz nekih od spomenutih automobila čak cijedi ulje što predstavlja i sigurnosni rizik, pogotovo u slučaju požara, a bome i onečišćuje okoliš, i zbog toga osjećaju nelagodu i strahuju za svoju sigurnost. Našim gostima smo naravno odgovorili da smo te primjedbe proslijedili općinskim službama na znanje.

Najljepše vas molimo i očekujemo da nam pomognete i da nas podržite u nastojanju da se navedeni nedostaci otklone, jer ne smijemo dozvoliti da se ugrožava ugled cijele općine i hotela.

Uz lijepe pozdrave iz Bretanide Resorta.

Alfred Hackl
General Manager

* Stavovi izneseni u kolumnama, vašim vijestima i komentarima osobni su stavovi autora i ne izražavaju nužno stav redakcije portala BOLinfo.hr