U nedjelju 12. studenog u sportskom centru Igalo u Herceg Novom, održana je 4. Međunarodna dječja olimpijada JUMP koja je okupila preko 500 djece iz 13 sportskih škola iz Crne gore, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Domaćin ove sportske manifestacije bila je Univerzalna školica sporta JUMP iz Herceg Novog.
Velike zasluge idu voditeljima JUMP-a Milutinu i Bojani Govedarica koji su se potrudili da manifestacija prode u prijateljskom ozračju i da je svako dijete napusti s osmijehom na licu. Natjecanje se održalo po uzrasnim kategorijama od 2005. godišta pa do 2013. godišta i to u tri discipline: poligonu spretnosti, sprintu na 60 m i eksplozivno trčanje ( kamikaze ).
Ekipno prvo mjesto su odnijeli mladi atletičari iz Atletskog kluba Sanja iz Bara. Unisport škola Bol zauzela je ukupno odlično 7. mjesto.

Učenici osnovne škole Bol, njih četrnaest ( Lovre Marjanović, Celina Marčić, Ana Novačić, Tonka Koljatić, Dora Kraljević, Sara Kambović, Dora Okmažić, Lea Marinelić, Jelena Bošnjak, Zara i Eva Jakšić, Matias Lovrić, Frančeska Kusanović ) se okušalo u tri discipline.
Među velikom konkurencijom naši osnovci su osvojili tri medalje.
( Eva Jakšić – zlatna medalja u poligonu, Matias Lovrić – srebrna medalja u sprintu i Frančeska Kusanović srebrna medalja u disciplini kamikaze ).
Zahvaljujemo svim učenicima na uloženom trudu, najboljima čestitamo na osvojim medaljama a ostalima držimo fige za sljedeću olimpijadu u Mostaru.