Predane donacije za Bračku Rijeku ljubavi – HVALA svima!

Iako je u Bolu akcija službeno završila u petak, primili smo još donacija za vikend i nakon puno slaganja i sortiranja koje su obavili vrijedni Denis i Clea, sva je roba danas uredno predana Crvenom križu Brač. Zbog velike količine donacija, a ispalo je gotovo tona hrane, preuzimanje je Mate Mladina obavio s vatrogasnim vozilom.

Hvala svima koji su dali svoj doprinos akciji ”Bračka Rijeka ljubavi”  u Domu kulture. Čestitke Boljanima za još jedan vrijedan odaziv.

Podsjetimo, Crveni križ Brač je uz pomagače s cijelog otoka organizirao   humanitarnu akciju za pomoć udruzi Rijeka ljubavi iz Osijeka. Humanitarna udruga pomaže siromašnim i socijalno ugroženim osobama u Osijeku i vodi socijalnu samoposlugu o kojoj ste imali prilike čitati i gledati. Korisnika je nažalost sve više. Akcija se odnosila na prikupljanje određenih prehrambenih artikala s popisa.

Ovih su nas dana u Domu kulture posjetili gotovo svi razredi osnovne i srednje škole, organizirano ili pojedinačno, brojni su mještani sudjelovali u ovoj akciji, a tako bude uvijek.

Čestitke svima.
Dobro se dobrim vraća….