Kada nastupa svjetski poznati baletni ansambl „Carski ruski balet“ iz Moskve, publika ostaje bez daha!

Prvi puta nastupit će na otoku, u Bolu na Braču, 03. kolovoza 2018. s početkom u 21:00h. Bit će to prigoda brojnim domaćim i stranim gostima te stanovnicima najvećeg dalmatinskog otoka, prisustvovati izvedbi, vjerojatno najomiljenije predstave svih vremena „Labuđe jezero“, skladatelja Petra  Iljiča Čajkovskoga na glavnom teniskom terenu.

 „Labuđe jezero“ najpoznatiji je bijeli balet kojeg je skladao P. I. Čajkovski u kojem se princ Siegfried zaljubljuje u kraljicu labudova Odette, koja je pod kletvom zlog čarobnjaka Rothbarta. Princ obećaje prekrasnoj Odette kako će se vratiti po nju i spasiti ju, no Odile, čarobnjakova kći, vodi princa na pogrešan put.

Cijena ulaznica za centralne tribine iznosi 300 kn, za parter 400 kn, a mogu se kupiti u sustavu Eventim (kiosci Tisak i Tisak Media, benzinske postaje Petrol, Exclusive Change mjenjačnice, Atlas Airtours, Autotrans, Dallas Music Shop, Aquarius, online www.eventim.hr) te u uredima Turističkih zajednica Bola i Grada Supetra.

Uz zvuk bolskih cvrčaka pod zvjezdanim nebom, miris borova i mora, doznat ćemo  hoće li princ pronaći svoju pravu ljubav i hoće li dobro pobijediti zlo.