U Bolu je otvoren novi i malo drukčiji restoran. Poput nekih uspješnih i dugogodišnjih i Dišpet je obiteljski.
Radi za goste od nedjelje, 1.srpnja i to od 17 do 24 sata, a plan je da radi i zimi vikendima, s cijenama nižim od redovnih ljeti.
Restoran će voditi Mirjan Marinković, uz mamu Irenu, sestru Mariju i tatu Gabrijela.
Jelovnik je kratak, a sve je domaće i po autohtonim receptima. Svaki će dan u ponudi biti domaća gotova jela kao dolce garbo, tripice i dobra jela naših starih.
Na subotnjem otvorenju konobe Dišpet bilo je veselo i domaćinski, uz skoro 150 Boljana i ponekog gosta.
Gabrijelove recepte mogli ste pratiti na našem portalu, a kako su bili i čitani i prihvaćeni, vjerujemo u uspjeh tradicionalne kuhinje i obiteljski posao.
Još da znamo di je to točno?!! Nek im je sa srećom!!
Adresa je: David cesta 47, 21420, Bol
https://goo.gl/maps/8Tmtvb4hrR82
Bol Info Hvala
Malo daje od svetog Liberata okruženog betonom.
Dobrih želja za uspješan i plodonosan rad ne fali!
We visited the opening party of the restaurant. They served the food from their menu list and was excelent. Home made products, perfect taste of food and bavarages. Besides that, perfect view from the terase. Highly recomend, we reserved the table for us and our friends in next days.