Današnji let Croatia Airlines iz Zagreba za Brač zbog tehničkih je problema sletio u Split pa je linija s Brača za Zagreb otkazana.

Avion je nakon slijetanja u Splitu ponovo poletio prema Braču, ali zbog tehničkih problema nije se uspio spustiti na brački aerodrom već se s putnicima koji su letjeli iz Zagreba za Brač vratio u Zagreb. Putnici koji su trebali letjeti za Zagreb, prebačeni su u Split te sa splitskog aerodroma dalje za Zagreb. Četvero putnika i dvoje djece koji su u svom aranžmanu uspjeli ukrcati se na trajekt u 15:30, stigli su na avion u 17:40, dok ostatak putnika i to koliko bude slobodnih mjesta odlazi u Zagreb linijom iz Splita u 20:40.

Osoblje bračkog aerodroma je napravilo sve u svojoj moći da pomogne u nastaloj situaciji, međutim Croatia Airlines je ta koja mora i može rješavati ovakve situacije. Autobus za putnike je kasno organiziran da bi putnici stigli na trajekt u 15:30, pa se nadamo da će se svi uspjeti ukrcati na zadnji let za Zagreb i sretno stići na svoja odredišta.