Od početka pratimo pokretanje, održavanje i rezultate Muške kreativne radionice. Na rivi je danas održana i najavljena humanitarna prodaja i to prilično uspješno.

Sve smo popratili i snimili, ali dojmove i rezultate s radošću prenosimo direktno od voditeljice Breze Marinković.

Kako je Bol info bio prisutan na samom postavljanju štanda i svjedočio količini suvenira, sa zadovoljstvom javljam da se sve prodalo. Zadnji primjerak sam kao uspomenu uzela ja. Mislim da nije bilo osobe koja je prolazila centrom, a da nije svratila na štand. Svi su iskazali zadovoljstvo viđenim, bili darežlji s komentarima i davali poticaj za dalje. Jako mi je drago što sam imala prilike upoznati neke ljude s ovom inicijativom, a da nisu znali za nju u Božićnom razdoblju kad se prvi put predstavila. To je uglavnom starije stanovništvo koje tada nije posjećivalo Božićni grad u centru. Zanimljivo je bilo i demonstrirati nekim zainteresiranima princip izrade dijela ponude.
Isto tako je zanimljivo bilo i razgovarati s nekim stranim državljanima o tome što se događa. I oni su sami bili ugodno iznenađeni te dodali da nisu baš često bili u prilici svjedočiti nečem sličnom.
Da ovdje ne bude kraj, nakon još jednog dogovora s ekipom radionice, sutra javljamo točan iznos i namjenu novca, a koji u potpunosti ide u humanitarne svrhe.
Do sutra….
Pozdravlja vas Breza!