U utorak 30. travnja u kongresnoj dvorani Bluesun hotela Elaphusa u Bolu, Branko Đurić Đuro odigrat će svoju „Đurologiju“, autorsku predstavu koja obara sve rekorde gledanosti u svijetu teatra i stand-upa

Za svaku izvedbu „Đurologije“ redovito se tražila ulaznica više, iza nje su rasprodane velike dvorane u Zagrebu, Ljubljani, Sarajevu  i turneja u SAD-u, Kanadi, Austriji, Nizozemskoj, Švicarskoj  i brojnim europskim zemljama.Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima „Top lista nadrealista” i „Audicija”, Branko Đurić Đuro kroz „Đurologiju“ doista pruža ono najbolje od sebe. Svojevrsni (anti)stand up show „Đurologija“ je zapravo zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebesan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu. Karizmatični Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom, glumac, redatelj, kantautor i rock glazbenik, Branko Đurić Đuro u „Đurologiji“ zaista objedinjuje sve svoje umjetničke uloge i pruža publici 90-minutni show bez premca!

„Đurologija“ Vas očekuje u Bolu, 30.travnja u 21 sat  u kongresnoj dvorani Bluesun hotela Elaphusa, a ulaznice po cijeni od 60 kuna možete nabaviti na recepciji hotela.

 

Đurologija u Bolu