WTA Croatia Bol Open poziva bolsku djecu na centralni teniski teren sutra u četvrtak, 6. lipnja u 13 sati. Kids Day je animacijski program uz Kraš i slatkiše, igru i druženje s tenisačicama na Bluesun teniskom centru Zlatni rat.

Već tradicionalno na WTA Croatia Bol Openu djeca iz Bola i okolice dolaze na druženje s jednim od najboljih tenisačica svijeta: Uz Kraš i slatkiše, dječji dan vrijedi više!

Ovo je rijetka prilika da se djeca podruže s vrhunskim sportašicama, a možda upravo na ovaj dan neki od njih odluče da će upravo oni biti novi Novak Đoković, Goran Ivanišević, Serena Williams, Ana Konjuh, Iva Majoli, Donna Vekić ili Tamar Zidanšek. Na druženju će moći saznati koliko je potrebno truda, rada i odricanja kako bi ostvarili svoje snove. Ali na kraju svega, trud se uvijek isplati. Druženje će se održati u četvrtak, 6.6. u 13 sati na glavnom, centralnom Bluesun terenu, u Bluesun teniskom centru Zlatni rat.

Djeca će doma otići s potpisanim lopticama, Kraš će im zasladiti dan s pokojim slatkišem, a nikad se ne zna, možda netko od njih uspije izazvati i zaigrati s nekim od najbolji igračica svijeta, npr. prošlogodišnjom pobjednicom, i glavnom nositeljicom turnira, Slovenkom Tamarom Zidanšek.

Iako je ovo druženje omogućio Kraš koji je dio industrije slatkiša, fora je sljedeća: slatkišima namamimo djecu da dođu, a onda im pokažemo kako je lijepo živjeti zdravim, umjerenim životom, baviti se sportom i družiti se sa prijateljima. Hvala Krašu što nam je omogućio tu malu podvalu!

Prošlih godina na Kid’s Dayu se znalo okupiti 100-tinjak djece, ove godine želimo nadmašiti taj broj!

Ulaz je slobodan i očekujemo vas u što većem broju!