Pokrenut je prvi bolski oglasnik na portalu BOLinfo.hr putem kojeg naši čitatelji mogu kupovati, prodavati i nuditi stvari i usluge, a oglasi se objavljuju besplatno na adresi oglasnik.bolinfo.hr

Prošlo je nešto više od godinu i pol otkako je s radom započeo portal BOLinfo.hr. Iako s minimalnim resursima i na volonterskoj bazi, u kratko je vrijeme portal je dostigao veliku čitanost i vidljivost ne samo na području Bola i Brača, već i puno šire.

U zadnjih 12 mjeseci portal je imao 557.333 posjeta, te 1.456.916 otvaranja članaka, što znači da je mjesečno u prosjeku bilo 46.445. posjeta, s 121.409 pročitanih objava, dok je svakog dana u prosjeku portal imao 1.548 posjeta, te 4.046 pročitanih objava. S obzirom da je riječ o lokalnom portalu, navedene brojke govore da je portal postigao izniman uspjeh te stoga uvodimo nove sadržaje i mogućnosti kao što je oglasnik za prodaju i kupnju stvari i usluga, i to bez naknade u početnoj fazi.

Prvi Bolski Oglasnik – prodajem, darujem, tražim, nudim usluge – svoje oglase objavite besplatno na adresi oglasnik.bolinfo.hr.