Foto: Ana Marinelić

Cijela Hrvatska sinoć je u 20 sati zapjevala pjesmu “Moja domovina” i zapljeskala zdravstvenim radnicima, liječnicima, medinskim sestrama, policiji, stožeru civilne zaštite i svima koji u ova zahtjevna vremena u kojima se svijet i Hrvatska bore s pandemijom koronavirusa daju svoje znanje i vrijeme za opće dobro. Boljani su sinoć zapjevali i zapljeskali u ulici Marka Marulića na Kupini i posebno pozdravili Mirjanu Petojević, medicinsku sestru koja radi na odjelu intezivne njege u dječjoj bolnici u Milanu. Mirjani su mahnuli susjedi s Kupine ponosni na sve što čini kao zdravstvena djelatnica.

Pjesma “Moja domovina” građane je Hrvatske spajala i hrabrila za vrijeme Domovinskog rata. U momentima kada trebamo zajedništvo, hrabrost i slogu, pjevamo “Moju domovinu” kao podsjetnik na čovjekovu sposobnost da prođe kroz najteže dane.

Redakcija portala BOLinfo.hr zahvaljuje također svima koji se na prvim linijama izlažu opasnosti zaraze i za dobro svih nas daju svoje snage kako bi ova pandemija što prije završila. Podršku šaljemo i zahvajujemo Mirjani Petojević, a mještanima šaljemo poruku da izdrže kao i ostatak Hrvatske i ostanu doma u sigurnosti svojih domova.

Pjevalo se i na drugim lokacijama u Bolu pa nam pošaljite i vaše snimke za objavu.

 

20h…"Moja domovina"… Za našu Mirjanu i sve ostale …by Kupina Bol ❤️

Gepostet von Breza Marinkovic am Sonntag, 29. März 2020

 

Uteka ton od slike, al nema veze! S ljubavlju, srcem i zahvalnosti svima koji ne mare za sebe jer mare za nas ❤#mojadomovina

Gepostet von Anna Hero am Sonntag, 29. März 2020